Кадър: БТВБорисов, понеже си представя БСП като ГЕРБ, каза думите шпионин

...
Кадър: БТВБорисов, понеже си представя БСП като ГЕРБ, каза думите шпионин
Коментари Харесай

Андрей Райчев за шпионин - ДС: Борисов си представя БСП като ГЕРБ

Кадър: БТВ

Борисов, тъй като си показва Българска социалистическа партия като ГЕРБ, сподели думите  " разузнавач – Държавна сигурност "  за листата на Българска социалистическа партия за Европейския парламент. Българска социалистическа партия е изключително животно, има си темперамент и привички, доста е демократична и има доста идейни полемики. Това сподели в предаването " Лице в лице " по БТВ социологът Андрей Райчев.

Отношенията сред Станишев и Нинова не са персонални - полемиката е демократично и световно или консервативно и ляво. Либерално лявата линия с всичките емигранти и гейове губи позорно в Европа. Либерализмът в света се разпада, а заплащат левите. Затова Корнелия Нинова и Българска социалистическа партия противостоят на ПЕС и най-после ще победят. Българска социалистическа партия считат, че Станишев води неправилна политика, съобщи Райчев.

За България е огромна чест, че шефът на ПЕС е българин и по тази причина Българска социалистическа партия го сложи на пето място в евролистата си. Станишев също прояви качества – отиде, сби се и си взе мястото. Нинова я боли, че беше неодобрена за Станишев и Деница Златева. Това е политическа битка за промяна на поколенията. Бяха определени трима доста младежи, които са доста потребни за Българска социалистическа партия. Така малко смешно звучат думите на Борисов за шпионите и Държавна сигурност – тези хора надали са били и чавдарчета. В управлението на ГЕРБ има повече членове на Българска комунистическа партия, в сравнение с в Българска социалистическа партия, уточни политическият анализатор.

В ГЕРБ Борисов и Цветанов се карат по механически, а не по кардинални въпроси. Тъй като и двамата са служители на реда, те играят положителното и неприятното ченге. ГЕРБ е персонална партия. Ако промените Бойко Борисов, няма да има ГЕРБ. Докато след 1989 година Българска социалистическа партия има най-малко седем водачи и партията си е партия. Защото в дъното ѝ стоят някакви възгледи, сподели още Андрей Райчев.

По думите му на европейските избори главната цел на ГЕРБ и Българска социалистическа партия ще е да активизират твърдите си ядра.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР